På torsdag är det Välkomstmässa för nya och gamla studenter i Universum. Vertex bord är det som vanligt fullpackat med vinster.

Omkring 5 000 studenter väntas besöka den traditionsenliga Välkomstmässan, som i år hålls torsdag den 6 september kl. 10–14.30 inne i och utanför Universum mitt på campus. Syftet är att visa upp vad Umeå, universitetet och allt däromkring har att erbjuda, både för nya och ”gamla” studenter.

Omkring 130 utställare – studentföreningar, myndigheter, butiker, organisationer med flera – ställer ut och spannet är i vanlig ordning väldigt brett, med utställare från Swedavia Umeå Airport och Förhistoriska Världen till RFSL och IKSU. Mässkartan finns här.

Studenttidningen Vertex finns också på plats. Stanna till vid bordet (se karta t.h.), ta ett purfärskt ex av nya numret, hamstra mässans godaste godis och passa på att prata med redaktionen, anmäl intresse att frilansa och tipsa om saker vi ska skriva om.

Några av Vertex bokvinster – ett hundratal finns.

Om du fyller i snabbenkäten (tar cirka en minut) där vi pejlar studenters åsikter i ett aktuellt ämne får du direkt en ny fin bok som tack för hjälpen, vi har ett hundratal i lagret (se några av dem på bilden). Den som fyller i enkäten eller gör något annat vid Vertex bord får vinsten direkt i handen, men först till kvarn gäller fram tills vinsterna är slut.