Jenny Unebys diagram, ihopsatt när hon egentligen skulle tentaplugga, får andrapriset i Vertex Arg-tävling. – Wow, vad kul! säger hon.

Jenny Uneby.

Det vinnande bidraget i Arg-tävlingen har skrivits av en student under pseudonym. Jenny Uneby, som kniper andrapriset för bidraget ovan, pluggar sjätte terminen på Civilekonomprogrammet med inriktning mot Service Management. Diagrammet plitade hon ihop när hon egentligen skulle sitta i UB och plugga till en tenta i Service Marketing.
Mycket tid verkar ägnas åt irritation över ockuperade gruppbord?
– Jag har helt klart själv gjort mig skyldig till detta en och annan gång! Men ärligt så kan vi ju enas om att man alltid blir lite irriterad när man planerat en heldag på biblioteket med vänner och alla gruppbord är upptagna, varav hälften av enskilda personer som sitter med en enorm bordyta.
Ritar och ”klottrar” du ofta?
– Jag har alltid älskat skapande i olika former. Ibland blir det teckning, men andra perioder kanske jag syr mest, eller redigerar film. Just toaklotter tycker jag väldigt mycket om att dokumentera när jag springer på det. Den som vill ta del av det jag hittar runtom på campus kan kolla in min Instagram @toiletscrawl.

Bertil Janson

Läs mer om tävlingen i Vertex nr 2-2018.