På torsdag är det Välkomstmässa för nya och gamla studenter i Universum. Vertex bord är som vanligt fullpackat med vinster.

Tusentals studenter väntas besöka den återkommande Välkomstmässan, som i år hålls torsdag den 5 september kl. 10.00–15.00 inne i och utanför Universum mitt på campus. Syftet är att visa upp vad Umeå, universitetet och allt däromkring har att erbjuda, både för nya och ”gamla” studenter.

Runt 130 utställare – studentföreningar, myndigheter, butiker, organisationer med flera – ställer ut och spannet är i vanlig ordning väldigt brett, med utställare från Lesbisk Makt och Unga Aktiesparare till Umeå Wheels och Studenthälsan. För att bara ta några exempel.

Godis finns det gott om.

Vertex finns också på plats. Stanna till vid bordet på Universums bottenplan (karta här), ta ett purfärskt ex av nya höstnumret, hamstra mässans godaste godis,  anmäl intresse att frilansa och/eller lämna ett bidrag till vår 1000-kronorstävling.

Fina bokpriser delas ut direkt vid Vertex bord.

Om du fyller i en enkät (tar cirka en minut), där vi pejlar studenters åsikter om bostadssituationen i Umeå, får du direkt en valfri bok som tack för hjälpen. Den som fyller i enkäten eller gör något annat vid Vertex bord får vinsten direkt i handen. Först till kvarn gäller fram tills vinsterna är slut.