Fotar du? Skriver? Tecknar? Vertex söker nya frilansare inför nästa termin. Du kan vara en av dem.

Inför nästa termin söker Vertex fler frilansande studenter. Som skribent kan du skriva allt från krönikor, fritt efter eget huvud, till artiklar, recensioner och reportage för tidning och webb. Artikelidéer kan du komma med själv, eller få ”serverade” av redaktionen. Möjligheten finns också att ha en egen blogg på vertex.nu.

Som serietecknare ritar du strippar som publiceras i papperstidningen och på webben. Fotografer fotar, ofta porträtt, ibland reportage, och vid sidan av de foton som behövs till artiklar och reportage kan du också komma med egna idéer till bildreportage.

Att frilansa för Vertex är en fin merit inför en fortsättning inom journalistiken eller närliggande områden. Eller också gör man det bara för att det är kul. Ingen erfarenhet behövs, det viktiga är att du vill göra ett bra jobb och utveckla dina kunskaper. Tillsammans kan och ska vi också utveckla Vertex.

Hör av dig till redaktionen om du tycker att det här låter intressant. Mejla janson(at)vertex.nu, ring 090-7869020 eller hör av dig via Vertex på Facebook.

Bertil Janson