Missa inte Vertex bord på Välkomstmässan. Här du kan få en ny fin bok, fylla på godisförrådet och säga vad du tycker om Umeå som studentstad.

Välkomstmässan i Universum har blivit en tradition i början av varje hösttermin. I år är det ungefär 140 utställare – allt från studentföreningar och företag till myndigheter – som visar upp vad Umeå har att erbjuda för dig som är ny eller nygammal student.

I morgon torsdag, från 10.00 till 14.30, kan du glida runt mellan borden, hamstra gratisgrejor och kolla in vad Akademiska Schacksällskapet, Swingum, Bris Nord och alla andra har att erbjuda.

Vertex finns förstås också på plats. Vid vårt bord kan du säga vad du tycker att studenttidningen ska skriva om, anmäla intresse att frilansa och prata med redaktionen. Du kan också fylla i en blixtenkät om Umeå som studentstad, där vi gör en uppföljning kring bostadssituationen.

Du som gör något av detta får en valfri ny bok som tack för hjälpen. Du får den direkt, i handen, utan fördröjning. Bland de ungefär 100 boktitlarna finns allt från Millenium 4: Det som inte dödar oss till nya böcker av Martin ”Rocky” Kellerman och Heléne Lööw. Massor av godis har vi också. Hoppas vi ses!

Bertil Janson