Vi är glada över att kunna presentera en helt ny webbtidning. Därför vill Vertex göra andra glada också – och lottar ut en massa biobiljetter. Sen undrar vi förstås vad du tycker om nya sajten.

Alla som pluggar på Umeå universitet (grund– eller forskarstudier, del- eller heltid, natt eller dag) är välkomna att försöka lägga vantarna på en biljett. Du måste bara kunna visa att du inte är en mejlrobot. Mejlrobotar är säkert bra på sitt sätt, men de gör sig inte riktigt i biosalongen. Du bevisar din mänskliga status, och deltar samtidigt i utlottningen, genom att skriva av följande bokstavskombination:

BiO

Du skriver in den i ämnesraden till ett mejl, som du  skickar iväg till  bio(a)vertex.nu. Skriv gärna också vad du heter och uppge postadress, så att vi vet vart vi ska skicka biljetten om du vinner. Ganska snart får du, via mejl alltså, veta om du vunnit eller inte.

Fiffigt va! Vi lottar ut 3o biobiljetter.

VI UNDRAR FÖRSTÅS OCKSÅ  vad du får för första intryck av nya vertex.nu. Det vore jättekul om du kunde skriva nåt om saken i en kommentar här eller på vårt klotterplank. Är allt jättebra? Vad är dåligt? Finns det något vi borde tillägga eller skippa? OBS: Du som skriver en kommentar om detta – eller till någon annan valfri artikel på vertex.nu – har förtur i biljettutlottningen. Du får så klart gärna vara kritisk  (utan att minska chansen till biljetten:-) och tycka att allt är skit, men berätta i så fall gärna varför.

Vi kommer att fortsätta justera och bygga ut sajten framöver, och löpande uppdatera den med en nya artiklar och annat.