Trött på det kalla regnet? Nu på onsdag klockan 12:30 kommer det i Lindellhallen vara ett betydligt varmare regn, som för festivalsugna studenter kan innebära mer pengar i plånboken.

12:30 på onsdag den 4 mars kommer det regna i Lindellhallen. Men det är inte fråga om ett kallt senvinterregn som brukligt är dessa dagar, utan ett regn av betydligt trevligare art. Då kommer rabattsedlar á 20 kronor styck till ett värde av sammanlagt 10 000 kronor kastas ut i Lindellhallen. Detta ger studenter möjlighet att samla rabatter och få upp till halva priset på Umeå Opens festivalbiljetter. Dessutom kommer två personer vinna varsin gratisbiljett genom en lottdragning som sker direkt efter biljettregnet.

Detta är ett led i att kulturföreningen Humlan, som arrangerar Umeå Open, i år vill sträcka ut en extra hand till stadens studenter. Till sin hjälp har de projektgrupper bestående av studenter från medie- och kommunikationsvetenskapsprogrammet. Förutom rabattregnet kommer det även anordnas en tävling den 18 mars där man kan vinna festivalbiljetter, samt en EPP på kårhuset Villan i form av en förfest inför Umeå Open.