Beger mig till Clas Ohlson igen där jag nu har stam-kund-status. Redogör för en ny säljare, även denna en Dalmas, att sladden hans kollega gav mig här om dagen inte alls passade. Det visar sig att just den här Clas Ohlson-butiken inte har någon sladd som passar Mac och jag undrar för en sekund om det är Borlänge eller Stockholm jag befinner mig i.

Springer mig sedan svettig till en Mac-butik som stänger halv 7. En minut i halv ramlar jag rakt in i något som verkar vara ett välkomstmingel, för vad är oklart, men jag tvivlar på att det är min svettiga entré vi firar. Snittar och vin delas ut till höger och vänster medan jag beger mig till närmaste personal som visar vägen till en Mac-anpassad sladd. Har inte vågat öppna förpackningen eftersom det är för få timmar kvar tills jag ska gå och lägga mig. Om det visar sig att den inte passar kommer jag aldrig att kunna somna.