Flertalet gånger har jag kommit på mig själv med att ägna min uppmärksamhet åt att få bokstäverna att hamna rätt på linjen i föreläsarens power-point-presentation, i stället för att lyssna på föreläsaren. Senaste gången var det när föreläsaren pratade om perfektionism. Vet inte om det var mitt omedvetna som medvetet försköt uppmärksamheten från föreläsningens innehåll, för att det allt för mycket stämde in på mig. Mitt perfektionistiska drag är också anledningen till att det här blogginlägget kommer ut alldeles för sent; batteriet hann ta slut innan jag kom på hur jag skulle lägga upp texten utan att radbrytningen blev konstig, och batteriladdaren blev kvar i Umeå. Väl tillbaka kan jag helt enkelt konstatera att jag aldrig kommer att bli en maskinskrivare av första klass, kommer nog alltid att föredra att skriva för hand. Å andra sidan har jag hört om pennor som skriver direkt på skärmen och att det finns tillhörande program som sedan gör om detta till bokstäver. Något att önska sig i julklapp detta år kanske?