Vi har Redaktionsmöte. Ny på Redaktionen är Kartritarn. Han har både Alexitymi och Anomi, men får vara med ändå, för han ritar kartor så bra. Kartritarn säger att han är så jävla easy going. Det är man väl om man alltid ritar kartorna själv. Men nu är det jag som får göra en kartläggning över vem som är vem på Redaktionen. Jag förklarar att kärt barn kan ha många namn.

Både Kartritarn och jag vill recensera de Freud-lysta svamparna. Det är dumt att förminska känslan av samhörighet när den väl infinner sig. När vi försöker hitta den där skogen där svamparna finns, visar det sig att Kartritarn inte alls vet var den ligger. Jag försöker förklara att Freudlysta svampar inte växer på träd. Föreslår att vi kan recensera ”Jag är ju så jävla easy going” i stället. Så att Kartritarn förstår. Att han inte har manuset för den titeln.