Jag och Fotografen står och speglar oss. Jag säger att Fotografen är fotogenisk och Fotografen påpekar att fötterna är osymmetriska. Jag berättar att det finns något som heter spegelneuroner, som kanske gör att vi kan förstå, men också imitera andras beteende. Sedan säger jag att jag vill gå på loppis. Fotografen gillar inte när det man köper inte har öppet köp. Och de osymmetriska fötterna har blivit kalla. Så jag köper en fotogenlampa på loppisen för att värma upp. Fotografen förklarar att det krävs fotogen och att veken brinner upp efter ett tag. När Fotografen visar hur lampan ska användas kan jag inte imitera beteendet, i stället är det lampans beteende jag imiterar. För Fotografen är fotogenisk och har kalla fötter, och jag är som fotogen, vill gå på en ny loppisjakt, och hitta en ny lampa.