Hysterisk fyllefest med jobbigt uppvaknande dagen efter? Eller en rolig och peppande start på den nya terminen? Vertex vill gärna veta hur just din terminsstart har varit.

Mottagningen av nya studenter ska vara – och är väl i de flesta fall – en eller ett par roliga och minnesvärda veckor som kickar igång livet som student. Samtidigt finns exempel på fester som spårat ut totalt, sexistiska övertramp och (senast ifjol) en akutmottagning som larmade om ett lämmeltåg av överförfriskade studenter som skadat sig eller helt enkelt var för berusade för att kunna ta hand om sig själva.

Vertex vill gärna komma i kontakt med studenter som i höst börjat plugga i Umeå och som har färska erfarenheter av mottagningen. Vi är intresserade av att höra både om det roliga och det mindre roliga, både bra exempel och dåliga, både urspårningar och helt exemplariskt lyckade mottagningar.

Så vad tycker du om din terminsstart? Hör av dig redan idag till Vertex redaktion. Du kan mejla red(at)vertex.nu, skicka ett meddelande på Vertex Facebooksida, ringa 090-7869020) eller komma förbi Vertex redaktion och berätta. Om har något att berätta, men vill vara anonym, så får det förstås också bra.

Missa inte att du också kan mejla bilder från mottagningen och vinna trisslotter eller fotobok.