– Det är min matlagning som ska serveras, även om den ibland görs av andra. Det säger Julien Huéber, känd från Sveriges Mästerkock i TV,  som i mars öppnar nytt matställe på campus.

Julien Huéber, som även kan ses vid kastrullerna i SVT:s Go’kväll, ser fram emot att laga mat, baka och servera i Nationernas Hus tidigare lokaler på campus.
– Det har inte hänt någonting på matfronten på campus på länge. Jag tyckte det fanns en öppning att pröva något nytt, säger han.

NU NÄR DET SNART drar ihop sig till  premiär tycker han att det känns pirrigt, men samtidigt superspännande.
– Vi har ett genomarbetat koncept, men man vet aldrig hur det kommer tas emot av studenter, anställda och andra.
Planen i nuläget är att restaurangen och kaféet ska öppna i början av mars.

 TEXT OCH FOTO: ANDERS SAMUELSSON

Läs en längre intervju med Julien Huéber i
Vertex nr 2-2014,
som utkommer 25 februari.