21 July, 2019

 
 • menskoppen
 • amtel_250x87_NY
 • Annonsera i Vertex

  Har du annonsfrågor, prata med Jesper Bergqvist eller någon av de andra på Chillimedia – de besvarar dina frågor om allt från bästa upplägg och tidpunkter till format, priser och rabatter:

  Jesper Bergqvist: 073–806 50 24,
  jesper (a) chillimedia.se

  Chilli Media: 090–349 30 40 (växel)
  info (a) chillimedia.se

  Vertex mediafakta 2019
  – annonsformat, utgivningsplan, prislista m.m.

  Webbannonsering vertex.nu


  VERTEX ÄR EN TIDNING FÖR STUDENTER
  och forskarstuderande vid Umeå universitet, men läses även av lärare och personal. Numera utkommer Vertex i magasinformat – och hösten nominerades Vertex till final i den nationella tävlingen Publishingpriset 2018. Via en annons i Vertex når ditt budskap tiotusentals studenter och anställda. Även webbtidningen vertex.nu publicerar annonser.

  I EN LÄSARUNDERSÖKNING gjord via surveymonkey.com gav 78,8 procent av de svarande Vertex omdömet ”bra” eller ”mycket bra” .

  VERTEX UTKOMMER MED med 6 nummer per år och trycks i 11 000 – 14 000 exemplar/nummer. Tidningen distribueras via Posten direkt hem till studenten, samt av en idrottsförening som delar ut tidningen i postlådorna i Umeås studentbostadsområden. Vertex finns även i ett stort antal tidningsställ på campusområdet. 

  FÖRSTA NUMRET AV VERTEX utkom 1960. Vertex ges ut av Kårmedia Umeå AB, som ägs av Umeå naturvetar- och teknologkår och Umeå studentkår.