Dom visar Pearl Harbor på tv samtidigt som prisceremonin för Gulddraken. Jag borde inte titta på Pearl Harbor där Rafe ägnar 6 timmar åt att vika en fågel av en servett. Draken viker inga fåglar av servetter. Men han torkar tårar med dem. Och jag borde inte titta på Pearl Harbor där Rafe mirakulöst nog plockas upp av en fransk fiske-båt och återuppstår. Drakar återuppstår inte. Man vet inte ens om de finns.

Jag tänker att jag kan kolla på djur-program i stället för Pearl Harbor, men eftersom finns drakar med i djur-programmen blir jag bara påmind. Jag försöker ändå sätta på Natur-kanalen. Men det var Draken som gjorde kanalsökningarna på min TV, så jag hittar inte Naturkanalen, bara myrkriget. Jag ser The Hobbit i stället men det finns Drakar där också.

Det är inte Drakens år längre och mitt nyårslöfte är att leva i karantän. Byta Konstant Kontakt till Konstant Ignorans. Men när jag kollar upp vilket år det är, visar det sig att det kinesiska nyåret inte tar sin början förrän 31:a januari. Så än kan jag höra av mig, fastän Alarmklockan Amygdala skriker nej.