Har jag med mig ombyte till aquan och vilken sal ska vi egentligen vara i? Och är det akademisk kvart eller inte den här gången och sa inte läraren att vi skulle ha med oss något papper den här gången? Och kommer jag hamna bakom pelaren nu igen så att jag inte ser något och vad ska någon säga om jag tar upp BÅDE min dator och Ipad? Och har jag på mig tillräcklig rena kläder så att ingen tror att jag är en av de vi utreder och tänk om någon tror att jag inte har lagat de här vegetariska kött-bollarna själv. Jävla ord-sallad. Och vad ska hon framför i matkön säga när hon ser att jag har handlat på H&M. Och har jag med mig kortet och jag måste komma ihåg nycklarna så att jag inte låser ute mig själv och det var väl själva fan vad snabbt internet loggar ut och varför har de inte lagt upp power-pointsen innan. Och varför går dörren alltid åt fel håll. Och kommer jag ha någon att prata med och vad ska jag göra i helgen och den där på och den där på? Det är Kulturhuvudstadsår. Men också slask-i-huvud-och-stad-år. Varför-bor-jag-i-den-här-staden-år. Bo-i-mitt-huvud-år. Över-svämmat-huvud-och-stad-år. Jag flyter. Till Botten.